Αργεντινή ενοικίαση αυτοκινήτων

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;

 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 692

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 679

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αργεντινή | Βρείτε φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου στο Αργεντινή

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αργεντινή | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων παρόχων ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή Αργεντινή

Το Rentcargroup, ένας ανεξάρτητος διαμεσολαβητής ενοικίασης αυτοκινήτων σε απευθείας σύνδεση, σας προσφέρει μειωμένες τιμές σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της Αργεντινή. Μπορείτε να βρείτε από μικρής οικονομίας ενοικίαση αυτοκινήτων σε αυτοκίνητα πολυτελείας. Επιχειρήσεις ή αναψυχή, έχουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου που αναζητάτε στην Αργεντινή.

Η διαδικασία κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων είναι εύκολη, γρήγορη και ασφαλής. Ξεκινήστε συμπληρώνοντας τα στοιχεία ταξιδιού σας στο απόσπασμα στα αριστερά και λάβετε μια σύγκριση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Αργεντινή. Μίσθωση αυτοκινήτου και απόλαυση - ταξίδια - ανακαλύψτε την Αργεντινή.

Αργεντινή Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Εύκολη online σύγκριση τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων όλων των μεγάλων προμηθευτών στην Αργεντινή. Ας κάνουμε όλη τη δουλειά για σας και να συγκρίνετε όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και τα ποσοστά.

Αργεντινή Αργεντινή Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Αργεντινή Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο 9.27 με βάση τις αξιολογήσεις 6.

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Sergio Daniel
CarTrawler

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

May 08, 2016

Τα πάντα τέλεια!

Ερ πολύ piolas τα παιδιά παρακολουθούν. Όλα γρήγορη και εύκολη.

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Fabien
rentalcars

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

4

February 13, 2016

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αργεντινή

Ήταν λίγο περίπλοκο να φτάσουμε στην κατηγορία των οχημάτων που θέλαμε (επιβεβαιώθηκε πρώτα, ακυρώθηκε τότε, πληρώσαμε περισσότερα σε υψηλότερη κατηγορία, περιμέναμε 2 εβδομάδες για να λάβουμε επιβεβαίωση.) Γι 'αυτό έχουμε πάρει την πλήρη προστασία για να αποφύγουμε Ας ελπίσουμε ότι το είχαμε πάρει: είχαμε μια ζημιά, η οποία έχει καλυφθεί πλήρως, οπότε τελικά, όχι τόσο άσχημα :-)

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Serge
CarTrawler

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

4

February 06, 2016

Μάλλον ικανοποιημένος.

Ισχύς gà © rer έλλειψη ακρίβειας © «s à © ομάδα el calafate για την αποκατάσταση της va © οχήματος: συνοχή με » s συγκεκριμένο αεροσκάφος.

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Zoran
rentalcars

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

January 03, 2016

Παλαιότερο αυτοκίνητο

Συνολικά πολύ καλό, αλλά το αυτοκίνητο θα μπορούσε να είναι νεότερο ή καλύτερα εξοπλισμένο, αλλά είχε όλα τα βασικά τόσο λεπτή. Ενοικιάσαμε για 5 άτομα, αλλά μας πήρε λίγο χρόνο για να βρούμε την ζώνη ασφαλείας για το μεσαίο κάθισμα στο πίσω μέρος που ήταν καλά κρυμμένο.

Κριτική από:
Εταιρία:

Ms Patricia
Argentina Localiza

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

4

March 14, 2015

Η γυναίκα που εργάστηκε για το localiza στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες ήταν καταπληκτική! Έφυγε από το δρόμο της για να με κάνει να αισθάνομαι άνετα μετά από μια πτήση με κόκκινα μάτια. Όλα ήταν εύκολα, αποτελεσματικά και θα τα συνιστούσα ξανά και ξανά!

Το Rentalcargroup.gr είναι μέρος της ECOMMERCE GROUP NV., Μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες με γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες   Καταχωρημένος Τόπος Επιχειρήσεων: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Κουρασάο, Ολλανδικές Αντίλλες