Ενοικίαση αυτοκινήτων Βρυξέλλες

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;
 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 179

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 633

Βρυξέλλες Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Βρυξέλλες | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Βρυξέλλες, Βέλγιο

Το Rentcargroup προσφέρει σύγκριση τιμών όλων των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Βρυξέλλες, Βέλγιο. Γιατί ξοδεύουμε ώρες για έρευνα, ενώ σας παρουσιάζουμε τους συντελεστές, τους όρους ενοικίασης αυτοκινήτων και ενοικίασης αυτοκινήτων από όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Βρυξέλλες, Βέλγιο.

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας κάθε χρόνο για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα στην επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου. Ας σας βοηθήσουμε να βρείτε μια συμφωνία για την επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου σας και να δείτε την υψηλή βαθμολογία πελατών μας στο reviewcenter.com

Βρυξέλλες Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Προσφέρουμε σύγκριση των τιμών όλων των προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στην Βρυξέλλες αλλά επιλέγετε την ενοικίαση αυτοκινήτου με βάση την τιμή, την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και την επιλογή στόλου.

Βρυξέλλες Βέλγιο Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Βρυξέλλες - Επιλέξτε τη θέση σας στο κουτί

Αεροδρόμιο
 • Αεροδρόμιο - του Zaventem στις Βρυξέλλες Ενοικίαση αυτοκινήτων [BRU]
  Σιδηροδρομικός σταθμός
  • Σιδηροδρομικό - σταθμό Midi των Βρυξελλών Ενοικίαση αυτοκινήτων
   Πόλη
   • Brussels - Hilton Grand Place Ενοικίαση αυτοκινήτων
   • Brussels - Ruisbroek Ενοικίαση αυτοκινήτων
   • Brussels - Κέντρο Etterbeek Ενοικίαση αυτοκινήτων
   • Brussels - Κέντρο Woluwe Ενοικίαση αυτοκινήτων
   • Βρυξέλλες - Avenue De La Couronne Ενοικίαση αυτοκινήτων
   • Βρυξέλλες - Saint Denis Ενοικίαση αυτοκινήτων
   • Βρυξέλλες - Ικζέλλς Ενοικίαση αυτοκινήτων
   • Βρυξέλλες - Σαρλερουά Ενοικίαση αυτοκινήτων
   • Κέντρο - Βρυξέλλες Ενοικίαση αυτοκινήτων
   • Κέντρο - του Zaventem στις Βρυξέλλες Ενοικίαση αυτοκινήτων

   Βρυξέλλες Πληροφορίες Ενοικίασης &Ταξιδιού

   Μπορώ να πάρω το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο αφού κλείσει η εταιρεία ενοικίασης;
   Οι περισσότερες τοποθεσίες επιτρέπουν την ανάληψη ή απόρριψη μετά τις ώρες γραφείου, αλλά έχει ως επί το πλείστον επιπλέον χρέωση. Ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης για να μάθετε πόσο ακριβώς είναι το πρόσθετο τέλος.

   Ποια ασφάλεια έχει το νοικιασμένο αυτοκίνητό μου;
   Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα έχουν ως επί το πλείστον μια τυποποιημένη ασφάλιση που περιλαμβάνεται στην τιμή μίσθωσης και μερικές φορές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων προσφέρουν τρόπους για να μειώσουν το πλεόνασμα / εκπίπτουν.Ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης για να δείτε εάν προσφέρεται πλήρες πακέτο πλήρους προστασίας / πλήρους κάλυψης και ποια ακριβώς είναι η πρόσθετη χρέωση για αυτό.

   Πετώντας συχνά;
   Οι άνθρωποι που πετούν πολύ, συχνά νοικιάζουν ένα αυτοκίνητο για να φτάσουν στον προορισμό τους. Με αυτό τον τρόπο δεν εξαρτάτε από τα λεωφορεία ή τα τρένα και μπορείτε ελεύθερα να μετακινηθείτε όπου θέλετε. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για ανταγωνιστικές τιμές ενοικίασης.

   Υποχρεωτικά έγγραφα για ενοικίαση αυτοκινήτου
   Για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, πρέπει να έχετε άδεια οδήγησης τουλάχιστον για ένα έτος, έγκυρη ταυτότητα ή διαβατήριο και πιστωτική κάρτα στο όνομα του κύριου οδηγού. Ορισμένες τοποθεσίες απαιτούν επίσης διεθνή άδεια οδήγησης. Ελέγξτε τον τοπικό αστυνομικό σας σταθμό ή το γραφείο κυκλοφορίας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης μιας άδειας οδήγησης International.

   Πού να σταθμεύσετε το νοικιασμένο αυτοκίνητό σας στο Βρυξέλλες
   Σας συμβουλεύουμε να σταθμεύσετε το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο σε ασφαλές μέρος όπως π.χ. ένα γκαράζ. Αυτό είναι ασφαλέστερο για εσάς και το νοικιασμένο αυτοκίνητό σας. Μερικές φορές υπάρχει η δυνατότητα να σταθμεύσετε το νοικιασμένο αυτοκίνητό σας στα περίχωρα της πόλης ή και να ταξιδέψετε από εκεί με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αυτό θα σας εξοικονομήσει το ακριβό κόστος στάθμευσης στο κέντρο της πόλης.

   Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

   Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Βρυξέλλες Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο 8.89 με βάση τις αξιολογήσεις 9.

   Κριτική από:
   Εταιρία:

   Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

   ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

   5

   Δύσκολο αυτοκίνητο

   Η τελευταία μίσθωση μου έπνιξε έντονα τον καπνό τσιγάρων για την εβδομάδα που είχαμε. Παρακαλείστε να δώσετε φρέσκες φλόγες.

   Κριτική από:
   Εταιρία:

   Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

   ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

   4

   Ευκολία συλλογής και επιστροφής του μ

   Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Ευέλικτη και ευπρόσδεκτη, αλλά η εύρεση ενός τρόπου γύρω από το σταθμό για την παραλαβή μπορεί να έχει επωφεληθεί από κάποια πρόσθετη σήμανση. Το ίδιο ισχύει και για την επιστροφή.rnΥπήρχε ένα τυπωμένο φύλλο με τη διεύθυνση επιστροφής, αλλά ίσως είναι πολύ χρήσιμο να το προγραμματίσετε στο sat nav (όπου αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα) στην ενότητα home . Το προσωπικό της ρεσεψιόν ήταν πολύ φιλικό, συμπεριλαμβανομένου του άνδρα που παρέδωσε το αυτοκίνητο - ήταν πολύ εξυπηρετικός με το sat nav - αλλά ο άνθρωπος που τον έλαβε ήταν πολύ μακριά και εχθρός. Διαφορετικά δεν έχω παράπονα

   Κριτική από:
   Εταιρία:

   Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

   ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

   4

   Καλός λόγος τιμής / ποιότητας

   Ομαλή εξυπηρέτηση, τίποτα για σχολιασμό.

   Κριτική από:
   Εταιρία:

   Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

   ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

   5

   Μια απρόσκοπτη εμπειρία

   Κρατήσεις εύκολα, γρήγορα από εξυπηρετικό προσωπικό στις Βρυξέλλες. Εύκολη επιστροφή οχημάτων εκτός ωρών.

   Το Rentalcargroup.gr είναι μέρος της ECOMMERCE GROUP NV., Μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες με γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες   Καταχωρημένος Τόπος Επιχειρήσεων: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Κουρασάο, Ολλανδικές Αντίλλες