Ενοικίαση αυτοκινήτων Σεράγεβο

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;
 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 692

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 679

Σεράγεβο Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σεράγεβο | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Σεράγεβο, Βοσνία Ερζεγοβίνη

Το Rentcargroup προσφέρει σύγκριση τιμών όλων των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Σεράγεβο, Βοσνία Ερζεγοβίνη. Γιατί ξοδεύουμε ώρες για έρευνα, ενώ σας παρουσιάζουμε τους συντελεστές, τους όρους ενοικίασης αυτοκινήτων και ενοικίασης αυτοκινήτων από όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Σεράγεβο, Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας κάθε χρόνο για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα στην επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου. Ας σας βοηθήσουμε να βρείτε μια συμφωνία για την επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου σας και να δείτε την υψηλή βαθμολογία πελατών μας στο reviewcenter.com

Σεράγεβο Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Προσφέρουμε σύγκριση των τιμών όλων των προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στην Σεράγεβο αλλά επιλέγετε την ενοικίαση αυτοκινήτου με βάση την τιμή, την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και την επιλογή στόλου.

Σεράγεβο Βοσνία Ερζεγοβίνη Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Σεράγεβο - Επιλέξτε τη θέση σας στο κουτί

Αεροδρόμιο
 • Sarajevo - Μπουτμίρ αεροδρόμιο Ενοικίαση αυτοκινήτων [SJJ]
  Σιδηροδρομικός σταθμός
  • Σιδηροδρομικός - σταθμός του Σεράγεβο Ενοικίαση αυτοκινήτων
   Hotel Delivery
   • Σεράγεβο - Hotel παράδοσης Ενοικίαση αυτοκινήτων
    Πόλη
    • Κέντρο - του Σεράγεβο Ενοικίαση αυτοκινήτων
    • Σεράγεβο - ΝΑΤΟ/eufor Ενοικίαση αυτοκινήτων

    Σεράγεβο Πληροφορίες Ενοικίασης &Ταξιδιού

    Παιδιά και μωρά
    Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων προσφέρουν επίσης παιδικό / παιδικό κάθισμα / ενισχυτές. Είναι σημαντικό για το μωρό / το παιδί σας να ταξιδεύει άνετα και ασφαλή. Μπορείτε να ζητήσετε ένα μωρό / παιδικό κάθισμα / αναμνηστικό όταν σηκώσετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και έχετε επιπλέον χρέωση. Ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης για την επιπλέον χρέωση. Να ενημερώνονται ως παιδικά / παιδικά καθίσματα / ενισχυτές υπόκεινται στη διαθεσιμότητα των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων.

    Δεν ανησυχείτε με ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο
    Πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο κάλυψης για να έχουν διακοπές χωρίς προβλήματα. Ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης για να δείτε ποιες ασφαλίσεις προσφέρονται.

    Δεν χρεώνεται καμία χρέωση πιστωτικής κάρτας για ακύρωση σε Σεράγεβο
    Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας έως 7 ημέρες μετά την κράτηση. Εάν η εκμίσθωση σας ξεκινάει σε λιγότερο από 7 ημέρες, μπορείτε να ακυρώσετε δωρεάν μέχρι 48 ώρες πριν ξεκινήσει η εκμίσθωση.Δεν χρεώνουμε καμία χρέωση πιστωτικής κάρτας ή κράτησης.

    Ταξιδεύω από τη χώρα μου αλλά δεν γνωρίζω πώς να φτάσω στον προορισμό μου
    Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων προσφέρουν μερικές φορές μια πλοήγηση GPS για να οδηγούν χωρίς προβλήματα στον προορισμό σας. Ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης για την επιπλέον χρέωση. Να γνωρίζετε ότι τα συστήματα πλοήγησης GPS εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων.

    Σεράγεβο ενοίκια
    Το Rentcargroup συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης για Σεράγεβο. Δεδομένου ότι εργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, η ποιότητα των αυτοκινήτων είναι εγγυημένη. Έτσι παίρνετε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου.

    Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

    Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Σεράγεβο Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο 9.60 με βάση τις αξιολογήσεις 10.

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Ms Gordana
    CarTrawler

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    5

    May 30, 2016

    Α +

    Πολύ ευχαριστημένος. Φιλική αξιόπιστη υπηρεσία. Μεγάλη συνολικά

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr Mubarak
    Sixts

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    5

    May 18, 2016

    Διαφορετικά

    Η θεραπεία ήταν εξαιρετική

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr Ramiz
    CarTrawler

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    5

    February 27, 2016

    Καλός

    Οι άνθρωποι ωραία

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr Nelson
    Green Motion

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    4

    July 28, 2015

    Καλή τιμή, εξαιρετικό οδικό ταξίδι

    Η Βοσνία ήταν ένα εξαιρετικό μέρος για να ταξιδέψετε. Ο τύπος που πήραμε το αυτοκίνητο δεν μιλούσε καλά αγγλικά, οπότε υπήρξε κάποια σύγχυση. Μερικές συμβουλές για τα περίεργα όρια ταχύτητας στη Βοσνία θα ήταν χρήσιμες. Επίσης, οι ζώνες ασφαλείας στο αυτοκίνητο δεν λειτουργούσαν σωστά.

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr Lado
    Bosnia Herzegovina Enterprise

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    4

    September 25, 2014

    Πιο προσιτό από άλλα.

    Η εμπειρία ενοικίασης ήταν αρκετά απλή και η τιμή, σε σύγκριση με την κράτηση απευθείας ή μέσω των περισσότερων άλλων wesbistes, ήταν αρκετά φθηνότερη.

    Το Rentalcargroup.gr είναι μέρος της ECOMMERCE GROUP NV., Μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες με γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες   Καταχωρημένος Τόπος Επιχειρήσεων: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Κουρασάο, Ολλανδικές Αντίλλες