Γερμανία ενοικίαση αυτοκινήτων

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;

 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 692

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 679

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Γερμανία | Βρείτε φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου στο Γερμανία

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Γερμανία | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων παρόχων ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή Γερμανία

Το Rentcargroup, ένας ανεξάρτητος διαμεσολαβητής ενοικίασης αυτοκινήτων σε απευθείας σύνδεση, σας προσφέρει μειωμένες τιμές σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της Γερμανία. Μπορείτε να βρείτε από μικρής οικονομίας ενοικίαση αυτοκινήτων σε αυτοκίνητα πολυτελείας. Επιχειρήσεις ή αναψυχή, έχουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου που αναζητάτε στην Γερμανία.

Η διαδικασία κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων είναι εύκολη, γρήγορη και ασφαλής. Ξεκινήστε συμπληρώνοντας τα στοιχεία ταξιδιού σας στο απόσπασμα στα αριστερά και λάβετε μια σύγκριση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Γερμανία. Μίσθωση αυτοκινήτου και απόλαυση - ταξίδια - ανακαλύψτε την Γερμανία.

Γερμανία Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Εύκολη online σύγκριση τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων όλων των μεγάλων προμηθευτών στην Γερμανία. Ας κάνουμε όλη τη δουλειά για σας και να συγκρίνετε όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και τα ποσοστά.

Γερμανία Γερμανία Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή Γερμανία

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Γερμανία Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο 9.00 με βάση τις αξιολογήσεις 27.

Κριτική από:
Εταιρία:

Ms SOFIA
CarTrawler

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

4

November 10, 2016

Νοικιάστηκε ένα αυτοκίνητο

Όταν έφτασα στο γραφείο στο αεροδρόμιο του Μονάχου υπήρχε μια μεγάλη ουρά για να σηκώσω τα κλειδιά του αυτοκινήτου και να ταξινομήσω την τεκμηρίωση. Βρήκα μια μηχανότρατα λίγο ανοργάνωτη. Επιπλέον, θέλαμε ένα μικρό αυτοκίνητο (κλείσαμε ένα μικρό αυτοκίνητο) και μας έδωσαν ένα μικρό φορτηγό που καθιστούσε το ταξίδι μας πιο δύσκολο να σταθμεύσουμε και να ταξιδέψουμε. Το φορτηγό ήταν λίγο ασταθές κατά την οδήγηση.

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Pedro
CarTrawler

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

4

September 21, 2016

Ενοικιάστε το αυτοκίνητό σας μέσω της

Καλή εξυπηρέτηση σε όλους.

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr MALIK
CarTrawler

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

4

September 17, 2016

Καλή ενοικίαση αυτοκινήτου

Κριτική από:
Εταιρία:

Mrs Natalia
CarTrawler

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

August 28, 2016

Πρόσθετες δαπάνες

Νοικιάζω ένα αυτοκίνητο στο global car drive στο Ντίσελντορφ. Στο site hirecargroup δεν αναφέρθηκε ότι στο pick up γραφείο πρέπει να πληρώσω πλήρη δεξαμενή βενζίνης. Για το νοικιασμένο αυτοκίνητο ήταν 100 ευρώ για περίπου 60 λίτρα. Αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να πάει σε αυτή την ποσότητα 800 χιλιόμετρα, οδήγησα μόνο 400 χιλιόμετρα, έτσι 50 ευρώ είναι ένα δώρο για την global drive. Δεν θα νοικιάσω και πάλι αυτοκίνητο στο global drive.

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Abdullah
Europcar

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

4

August 24, 2016

П '🠼 ικανοποιώ

Η υπηρεσία ήταν καλή και γρήγορη ..rnΗ τιμή ήταν επίσης καλή ..rnΤο αυτοκίνητο ήταν καθαρό ..rnΑλλά το καύσιμο δεν ήταν πλήρες όπως γράφτηκε στη σύμβαση !!

Το Rentalcargroup.gr είναι μέρος της ECOMMERCE GROUP NV., Μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες με γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες   Καταχωρημένος Τόπος Επιχειρήσεων: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Κουρασάο, Ολλανδικές Αντίλλες