Δημοκρατία της Τσεχίας ενοικίαση αυτοκινήτων

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;

 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 692

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 679

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Δημοκρατία της Τσεχίας | Βρείτε φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου στο Δημοκρατία της Τσεχίας

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Δημοκρατία της Τσεχίας | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων παρόχων ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή Δημοκρατία της Τσεχίας

Το Rentcargroup, ένας ανεξάρτητος διαμεσολαβητής ενοικίασης αυτοκινήτων σε απευθείας σύνδεση, σας προσφέρει μειωμένες τιμές σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της Δημοκρατία της Τσεχίας. Μπορείτε να βρείτε από μικρής οικονομίας ενοικίαση αυτοκινήτων σε αυτοκίνητα πολυτελείας. Επιχειρήσεις ή αναψυχή, έχουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου που αναζητάτε στην Δημοκρατία της Τσεχίας.

Η διαδικασία κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων είναι εύκολη, γρήγορη και ασφαλής. Ξεκινήστε συμπληρώνοντας τα στοιχεία ταξιδιού σας στο απόσπασμα στα αριστερά και λάβετε μια σύγκριση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Δημοκρατία της Τσεχίας. Μίσθωση αυτοκινήτου και απόλαυση - ταξίδια - ανακαλύψτε την Δημοκρατία της Τσεχίας.

Δημοκρατία της Τσεχίας Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Εύκολη online σύγκριση τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων όλων των μεγάλων προμηθευτών στην Δημοκρατία της Τσεχίας. Ας κάνουμε όλη τη δουλειά για σας και να συγκρίνετε όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και τα ποσοστά.

Δημοκρατία της Τσεχίας Δημοκρατία της Τσεχίας Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή Δημοκρατία της Τσεχίας

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Δημοκρατία της Τσεχίας Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο 9.45 με βάση τις αξιολογήσεις 6.

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Bohumir
Czech Republic Budget

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

August 24, 2015

Μεγάλη εμπειρία

Μεγάλη εξυπηρέτηση, γρήγορη, ευγενική. Είστε η μόνη επιλογή ενοικίασης στο επόμενο ταξίδι μου.rnΕυχαριστώ

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Robert
Czech Republic Rentis

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

August 07, 2015

Εύκολο και φιλικό

Το να πάρεις το αυτοκίνητο ήταν γρήγορο και εύκολο. Ήταν σε μια καλή θέση στη μέση της πόλης όπου πήραμε το αυτοκίνητο και το έριξε μακριά (είναι δημόσιος χώρος στάθμευσης).

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Sergey
Sixts

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

4

June 23, 2015

Συνολική μεγάλη εμπειρία

Αποκτηθήκαμε το vw passat αντί για το skoda υπέροχο, ένα κομμάτι μιας απογοήτευσης αφού το υπέροχο είναι πολύ καλύτερο.rnΆλλα τότε αυτή η κάθε άλλο πράγμα ήταν μεγάλη /

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Remco
Right Cars

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

March 28, 2015

Βελτίωση ιστοσελίδας

Μεγάλο εργαλείο για να βρείτε καλές τιμές. Ωστόσο, θα ήταν καλό αν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό για κανονική μίσθωση και να ορίσουμε για παράδειγμα τις προτιμήσεις. Τώρα πρέπει να συγκρίνετε ορισμένες λεπτομέρειες για να αποφύγετε την έκπληξη των πρόσθετων χρεώσεων. Θα ήταν ωραίο αν μπορείτε να έχετε ορισμένες επιλογές που απαιτούνται για να είναι στην τιμή, όπως η προσαύξηση αεροδρομίου, χειμερινά ελαστικά περιλαμβάνονται για παράδειγμα. Επίσης, θα ήταν καλό αν κάποιος δεν μπορούσε μόνο να εισάγει τα προσωπικά του στοιχεία, αλλά και τα νομικά και φορολογικά στοιχεία της εταιρείας, ώστε να δίδεται ένα φορολογικό τιμολόγιο μετά την επιστροφή μίσθωσης.

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Nick
Czech Republic Budget

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

June 15, 2014

Αριστη εξυπηρέτηση

Βρήκα όλη την εμπειρία εύκολη, το προσωπικό και η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική.

Το Rentalcargroup.gr είναι μέρος της ECOMMERCE GROUP NV., Μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες με γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες   Καταχωρημένος Τόπος Επιχειρήσεων: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Κουρασάο, Ολλανδικές Αντίλλες