Ενοικίαση αυτοκινήτων Πράγα

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;
 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 692

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 679

Πράγα Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πράγα | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Πράγα, Δημοκρατία της Τσεχίας

Το Rentcargroup προσφέρει σύγκριση τιμών όλων των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Πράγα, Δημοκρατία της Τσεχίας. Γιατί ξοδεύουμε ώρες για έρευνα, ενώ σας παρουσιάζουμε τους συντελεστές, τους όρους ενοικίασης αυτοκινήτων και ενοικίασης αυτοκινήτων από όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Πράγα, Δημοκρατία της Τσεχίας.

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας κάθε χρόνο για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα στην επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου. Ας σας βοηθήσουμε να βρείτε μια συμφωνία για την επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου σας και να δείτε την υψηλή βαθμολογία πελατών μας στο reviewcenter.com

Πράγα Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Προσφέρουμε σύγκριση των τιμών όλων των προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στην Πράγα αλλά επιλέγετε την ενοικίαση αυτοκινήτου με βάση την τιμή, την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και την επιλογή στόλου.

Πράγα Δημοκρατία της Τσεχίας Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Πράγα - Επιλέξτε τη θέση σας στο κουτί

Αεροδρόμιο
 • Αεροδρόμιο - Πράγας Ενοικίαση αυτοκινήτων [PRG]
  Σιδηροδρομικός σταθμός
  • Σιδηροδρομικός - σταθμός της Πράγας Ενοικίαση αυτοκινήτων
   Πόλη
   • Κέντρο - της Πράγας Ενοικίαση αυτοκινήτων
   • Παράδοση - Hotel Πράγα Ενοικίαση αυτοκινήτων
   • Πράγα - Parizska Ενοικίαση αυτοκινήτων

   Πράγα Πληροφορίες Ενοικίασης &Ταξιδιού

   Πετάξτε και οδηγήστε
   Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για ταξίδια αναψυχής. στο αεροδρόμιο μπορείτε να ξεκινήσετε το μίσθωμα σας μόλις βγείτε από το αεροπλάνο. Έχουμε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για τις καλύτερες τιμές.

   Μπορώ να πάρω το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο αφού κλείσει η εταιρεία ενοικίασης;
   Οι περισσότερες τοποθεσίες επιτρέπουν την ανάληψη ή απόρριψη μετά τις ώρες γραφείου, αλλά έχει ως επί το πλείστον επιπλέον χρέωση. Ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης για να μάθετε πόσο ακριβώς είναι το πρόσθετο τέλος.

   Ταξιδεύω από τη χώρα μου αλλά δεν γνωρίζω πώς να φτάσω στον προορισμό μου
   Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων προσφέρουν μερικές φορές μια πλοήγηση GPS για να οδηγούν χωρίς προβλήματα στον προορισμό σας. Ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης για την επιπλέον χρέωση. Να γνωρίζετε ότι τα συστήματα πλοήγησης GPS εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων.

   Οι καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου
   Το Rentcargroup προσφέρει φθηνές τιμές ενοικίασης σε πολλές τοποθεσίες. Από τα φθηνά μικρά αυτοκίνητα μέχρι τα μινιβάν, υπάρχει πάντα ένα αυτοκίνητο για εσάς. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για τις καλύτερες τιμές.

   Πρόσθετος οδηγός (ες)
   Ένα αυτοκίνητο μίσθωσης μπορεί να οδηγηθεί μόνο από τον κύριο οδηγό, αλλά μερικές φορές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων προσφέρουν επιπλέον οδηγό για μια μικρή επιπλέον χρέωση. Ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης για να μάθετε πόσο είναι το επιπλέον τέλος. Αν επιθυμείτε να προσθέσετε επιπλέον οδηγό, ο επιπλέον οδηγός πρέπει να είναι παρών στο αυτοκίνητο, γιατί θα πρέπει να επιδείξει και την άδεια οδήγησης. Μπορεί να ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί.

   Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

   Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Πράγα Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο 9.60 με βάση τις αξιολογήσεις 25.

   Κριτική από:
   Εταιρία:

   Mr Desmond
   Czech Republic Budget

   Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

   ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

   5

   June 14, 2016

   Μεγάλη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτ

   Νοικιάστηκε ένα αυτοκίνητο για 10 ημέρες στην Πράγα. Η τιμή ήταν σωστή και μας προσφέρθηκε μια δωρεάν αναβάθμιση του μεγέθους του αυτοκινήτου, επειδή η εταιρεία ενοικίασης δεν είχε το μέγεθος που μισθούσαμε στο απόθεμα.rnΣυνολικά μια εκπληκτική εμπειρία.

   Κριτική από:
   Εταιρία:

   Mr Peter
   CarTrawler

   Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

   ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

   5

   June 07, 2016

   Μεγάλη - Δεν ταλαιπωρία-online κράτηση - γ

   Έχω κλείσει το αυτοκίνητο on line για μια εβδομάδα από τον Καναδά στο rent + και πρέπει να πω ότι η υπηρεσία ήταν εξαιρετική. Γρήγορα, χωρίς προβλήματα - υπάλληλος που μιλάει αγγλικά χωρίς πρόβλημα. Αρχικά είχε κλείσει το vw golf και αναβαθμίστηκε στο mondeo χωρίς επιπλέον χρέωση, καθώς δεν διέθεταν γκολφ την εποχή εκείνη. Το αυτοκίνητο ήταν καθαρό, σχεδόν καινούργιο. Είμαι πολύ χαρούμενος πελάτης και σίγουρα θα χρησιμοποιήσω το ίδιο πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων σε ένα μέλλον. Διαδρομή !!!! Συνέχισε την καλή δουλειά !!!! Αυτό μετράει.rnrnΕυχαριστώ. Πέτρος

   Κριτική από:
   Εταιρία:

   Mr Martin
   Czech Republic Thrifty

   Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

   ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

   5

   May 22, 2016

   Αριστη εξυπηρέτηση

   Τα παιδιά ήταν τόσο χρήσιμα μαζί μας.rnrnΕυχαριστώ πολύ

   Κριτική από:
   Εταιρία:

   Mr Stephen
   Czech Republic Thrifty

   Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

   ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

   5

   May 16, 2016

   Υπέροχος

   Η πτήση μου καθυστέρησε για 1 ώρα. Ο άνδρας στο γραφείο thrifty ζήτησε συγγνώμη ότι με έκανε να περιμένω λίγα λεπτά και μου έδωσε ένα αναβαθμισμένο όχημα. Πραγματικά ευχαριστημένοι από το αυτοκίνητο και την εξυπηρέτησή τους. Θα τα χρησιμοποιήσει σίγουρα ξανά.

   Κριτική από:
   Εταιρία:

   Mr Adrie
   Sixts

   Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

   ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

   5

   May 15, 2016

   Πολύ ικανοποιημένοι

   Ήμασταν αργά με online κράτηση, έτσι όλα τα «αυτοκίνητα με κανονικές τιμές είχαν ήδη ληφθεί» και οι τιμές στο αεροδρόμιο Πράγα ήταν πραγματικά υψηλές. Αφού ανακαλύψουμε ότι η μεταφορά με λεωφορείο θα πάρει πάρα πολύ καιρό δοκιμάσαμε ακόμα μία φορά την online ενοικίαση .. και voila βρήκαμε ένα smart από sixts μίσθωση για πραγματικά καλή συμφωνία που ήταν άμεσα έτοιμη. Όλα πήγαν ομαλά, το αυτοκίνητο ήταν ολοκαίνουργιο και δεν είχες την αίσθηση ότι οδηγούσες σε ένα smart. Την επόμενη φορά θα το χρησιμοποιήσουμε σίγουρα ξανά.

   Το Rentalcargroup.gr είναι μέρος της ECOMMERCE GROUP NV., Μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες με γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες   Καταχωρημένος Τόπος Επιχειρήσεων: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Κουρασάο, Ολλανδικές Αντίλλες