Ενοικίαση αυτοκινήτων Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφλαβίκ

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;
 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 692

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 679

Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφλαβίκ Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφλαβίκ | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφλαβίκ, Ισλανδία

Το Rentcargroup προσφέρει σύγκριση τιμών όλων των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφλαβίκ, Ισλανδία. Γιατί ξοδεύουμε ώρες για έρευνα, ενώ σας παρουσιάζουμε τους συντελεστές, τους όρους ενοικίασης αυτοκινήτων και ενοικίασης αυτοκινήτων από όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφλαβίκ, Ισλανδία.

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας κάθε χρόνο για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα στην επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου. Ας σας βοηθήσουμε να βρείτε μια συμφωνία για την επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου σας και να δείτε την υψηλή βαθμολογία πελατών μας στο reviewcenter.com

Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφλαβίκ Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Προσφέρουμε σύγκριση των τιμών όλων των προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στην Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφλαβίκ αλλά επιλέγετε την ενοικίαση αυτοκινήτου με βάση την τιμή, την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και την επιλογή στόλου.

Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφλαβίκ Ισλανδία Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφλαβίκ - Επιλέξτε τη θέση σας στο κουτί

Αεροδρόμιο
 • Το - διεθνές αεροδρόμιο του Ρέικιαβικ - Keflavik Ενοικίαση αυτοκινήτων [KEF]
  Hotel Delivery
  • Κεφλαβίκ - Hotel παράδοσης Ενοικίαση αυτοκινήτων
   Πόλη
   • Κέντρο - της πόλης Keflavik Ενοικίαση αυτοκινήτων

    Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφλαβίκ Πληροφορίες Ενοικίασης &Ταξιδιού

    Δημοφιλείς προορισμοί
    Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφλαβίκ είναι εύκολη. Μπορείτε να μάθετε ποιος έχει τα καλύτερα ποσοστά στην ιστοσελίδα μας. Ένα αυτοκίνητο μόνο για εσάς ή όταν ταξιδεύετε με 6 άτομα, υπάρχει πάντα το σωστό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για εσάς.

    Ενοικιάσεις αυτοκινήτων για οικογένειες
    Εάν επιλέξετε να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας δεν θέλετε να καταλήξετε με ένα μικρό αυτοκίνητο γεμάτο με τις αποσκευές σας. Ίσως είναι πιο άνετο για όλους να νοικιάσουν ένα ελαφρώς μεγαλύτερο αυτοκίνητο για να χωρέσουν όλες τις αποσκευές σας και να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε παιδικό κάθισμα / παιδικό κάθισμα / ενισχυτές για καλύτερη προστασία.

    Γιατί να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο;
    Η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση αν χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο με πολύ χώρο ή αν θέλετε ένα ταξί για τις διακοπές σας. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για ανταγωνιστικές τιμές ενοικίασης και βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης.

    Πού μπορώ να πάω με το νοικιασμένο αυτοκίνητό μου
    Είστε ελεύθεροι να οδηγείτε οπουδήποτε θέλετε με το νοικιασμένο αυτοκίνητό σας εφόσον τηρείτε τους τοπικούς κανόνες / νόμους κυκλοφορίας. Να είστε υπεύθυνος οδηγός και να μην επιταχύνετε με το νοικιασμένο αυτοκίνητό σας. Αυτό μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως τα εισιτήρια με ταχύτητα ή ακόμα και τα ατυχήματα.Λάβετε υπόψη ότι δεν επιτρέπεται σε όλες τις εταιρείες ενοικίασης να μεταφέρουν τα αυτοκίνητά τους σε πλοίο. Ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης για να δείτε αν υπάρχουν περιορισμοί.

    Διασχίζοντας σύνορα των χωρών
    Δεν επιτρέπεται πάντα η διέλευση των συνόρων. Εξαρτάται κυρίως από την τοποθεσία και την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Όταν το επέτρεψαν, έχει ως επί το πλείστον επιπλέον χρέωση. Για να μάθετε πόσο είναι το πρόσθετο τέλος, παρακαλούμε ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης. Ορισμένες χώρες έχουν περιορισμούς ή ακόμα και απαγορεύεται να διασχίσουν τα σύνορα σε αυτό.

    Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

    Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφλαβίκ Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο 9.30 με βάση τις αξιολογήσεις 23.

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr Kenneth
    Right Cars

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    4

    August 21, 2016

    Ξεπεράστηκε από το λεωφορείο

    Η τιμή ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά όταν έλεγξα την ιστοσελίδα είπε ότι το αυτοκίνητο θα ήταν στο ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ, αλλά δεν ήταν. Το γραφείο ενοικίασης ήταν μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά (με λεωφορείο, αν θέλετε). Διαφορετικά ήταν εξαιρετική!

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mrs Margaret
    Alamo

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    5

    August 18, 2016

    Alamo Professionalism

    Ευχαριστούμε την φιλική και φιλική ομάδα του alamo. Η παραλαβή και απόρριψη ήταν τόσο έγκαιρα όσο και αποτελεσματικά.rnΜε ιδιαίτερη ευχαρίστηση,rnΜαργαρίτα Λορέντζεν

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr Frederik
    CarTrawler

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    5

    August 17, 2016

    Φιλική Εταιρεία

    Κανένα σχόλιο

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr Peter
    CarTrawler

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    4

    August 07, 2016

    Εύκολο και γρήγορο carrental. Δεν υπάρχουν καθόλου προβλήματα!

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mrs ESTHER
    CarTrawler

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    5

    July 17, 2016

    Τέλειος

    Κανένα σχόλιο

    Το Rentalcargroup.gr είναι μέρος της ECOMMERCE GROUP NV., Μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες με γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες   Καταχωρημένος Τόπος Επιχειρήσεων: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Κουρασάο, Ολλανδικές Αντίλλες