Καναδάς ενοικίαση αυτοκινήτων

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;

 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 179

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 633

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Καναδάς | Βρείτε φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου στο Καναδάς

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Καναδάς | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων παρόχων ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή Καναδάς

Το Rentcargroup, ένας ανεξάρτητος διαμεσολαβητής ενοικίασης αυτοκινήτων σε απευθείας σύνδεση, σας προσφέρει μειωμένες τιμές σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της Καναδάς. Μπορείτε να βρείτε από μικρής οικονομίας ενοικίαση αυτοκινήτων σε αυτοκίνητα πολυτελείας. Επιχειρήσεις ή αναψυχή, έχουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου που αναζητάτε στην Καναδάς.

Η διαδικασία κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων είναι εύκολη, γρήγορη και ασφαλής. Ξεκινήστε συμπληρώνοντας τα στοιχεία ταξιδιού σας στο απόσπασμα στα αριστερά και λάβετε μια σύγκριση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Καναδάς. Μίσθωση αυτοκινήτου και απόλαυση - ταξίδια - ανακαλύψτε την Καναδάς.

Καναδάς Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Εύκολη online σύγκριση τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων όλων των μεγάλων προμηθευτών στην Καναδάς. Ας κάνουμε όλη τη δουλειά για σας και να συγκρίνετε όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και τα ποσοστά.

Καναδάς Καναδάς Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή Καναδάς

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Καναδάς Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο9.56 με βάση τις αξιολογήσεις4.

Κριτική από:
Εταιρία:

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

Μεγάλη εταιρεία

Ναι, δεν παίρνετε την παραλαβή του αεροδρομίου, αλλά το κόστος του οχήματος το αρνείται. Προσωπικό εξαιρετικά φιλικό και εξυπηρετικό.

Κριτική από:
Εταιρία:

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

Εξαιρετική εξυπηρέτηση

Μια μεγάλη εταιρεία να μισθώσει ένα αυτοκίνητο από με πολύ λογικές τιμές. Το μόνο μειονέκτημα ήταν ότι η μέγιστη μίσθωση ήταν 28 ημέρες και ζητήσαμε το αυτοκίνητο για μεγαλύτερο διάστημα έτσι έπρεπε να επιστρέψει στο Τορόντο για να συνεχίσει τη μίσθωση. Εντούτοις, βοήθησαν πολύ στην επεξεργασία της αίτησής μας για ένα όχημα με ελαστικά χιονιού.

Κριτική από:
Εταιρία:

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

Εξαιρετική εμπειρία

Πολύ εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, ήταν πολύ χρήσιμο να μας πάρει έξω από το αεροδρόμιο και να πέσει πίσω στο τερματικό. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και πρόθυμο να βοηθήσει.rnΣυνιστούμε ιδιαίτερα

Κριτική από:
Εταιρία:

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

4

Ωραία εξυπηρέτηση

Η car rental group μου έδωσε την καλύτερη προσφορά τιμών. Είχα κάποιες αμφιβολίες και τα επικοινώνησα προσωπικά και τα λύσαμε εγκαίρως. Είμαι ευχαριστημένος με την υπηρεσία που προσέφεραν.

Το Rentalcargroup.gr αποτελεί μέρος του ηλεκτρονικού εμπορίου Group NV