Καναδάς ενοικίαση αυτοκινήτων

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;

 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 692

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 679

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Καναδάς | Βρείτε φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου στο Καναδάς

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Καναδάς | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων παρόχων ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή Καναδάς

Το Rentcargroup, ένας ανεξάρτητος διαμεσολαβητής ενοικίασης αυτοκινήτων σε απευθείας σύνδεση, σας προσφέρει μειωμένες τιμές σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της Καναδάς. Μπορείτε να βρείτε από μικρής οικονομίας ενοικίαση αυτοκινήτων σε αυτοκίνητα πολυτελείας. Επιχειρήσεις ή αναψυχή, έχουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου που αναζητάτε στην Καναδάς.

Η διαδικασία κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων είναι εύκολη, γρήγορη και ασφαλής. Ξεκινήστε συμπληρώνοντας τα στοιχεία ταξιδιού σας στο απόσπασμα στα αριστερά και λάβετε μια σύγκριση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Καναδάς. Μίσθωση αυτοκινήτου και απόλαυση - ταξίδια - ανακαλύψτε την Καναδάς.

Καναδάς Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Εύκολη online σύγκριση τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων όλων των μεγάλων προμηθευτών στην Καναδάς. Ας κάνουμε όλη τη δουλειά για σας και να συγκρίνετε όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και τα ποσοστά.

Καναδάς Καναδάς Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή Καναδάς

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Καναδάς Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο 9.56 με βάση τις αξιολογήσεις 4.

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Philip
Green Motion

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

January 20, 2016

Μεγάλη εταιρεία

Ναι, δεν παίρνετε την παραλαβή του αεροδρομίου, αλλά το κόστος του οχήματος το αρνείται. Προσωπικό εξαιρετικά φιλικό και εξυπηρετικό.

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Philip
Green Motion

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

January 11, 2016

Εξαιρετική εξυπηρέτηση

Μια μεγάλη εταιρεία να μισθώσει ένα αυτοκίνητο από με πολύ λογικές τιμές. Το μόνο μειονέκτημα ήταν ότι η μέγιστη μίσθωση ήταν 28 ημέρες και ζητήσαμε το αυτοκίνητο για μεγαλύτερο διάστημα έτσι έπρεπε να επιστρέψει στο Τορόντο για να συνεχίσει τη μίσθωση. Εντούτοις, βοήθησαν πολύ στην επεξεργασία της αίτησής μας για ένα όχημα με ελαστικά χιονιού.

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Jose
Canada Iversta

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

August 31, 2015

Εξαιρετική εμπειρία

Πολύ εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, ήταν πολύ χρήσιμο να μας πάρει έξω από το αεροδρόμιο και να πέσει πίσω στο τερματικό. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και πρόθυμο να βοηθήσει.rnΣυνιστούμε ιδιαίτερα

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Jaime
Canada Iversta

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

4

August 14, 2014

Ωραία εξυπηρέτηση

Η car rental group μου έδωσε την καλύτερη προσφορά τιμών. Είχα κάποιες αμφιβολίες και τα επικοινώνησα προσωπικά και τα λύσαμε εγκαίρως. Είμαι ευχαριστημένος με την υπηρεσία που προσέφεραν.

Το Rentalcargroup.gr είναι μέρος της ECOMMERCE GROUP NV., Μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες με γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες   Καταχωρημένος Τόπος Επιχειρήσεων: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Κουρασάο, Ολλανδικές Αντίλλες