Ενοικίαση αυτοκινήτων Ζαντάρ

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;
 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 692

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 679

Ζαντάρ Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ζαντάρ | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Ζαντάρ, Κροατία

Το Rentcargroup προσφέρει σύγκριση τιμών όλων των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Ζαντάρ, Κροατία. Γιατί ξοδεύουμε ώρες για έρευνα, ενώ σας παρουσιάζουμε τους συντελεστές, τους όρους ενοικίασης αυτοκινήτων και ενοικίασης αυτοκινήτων από όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ζαντάρ, Κροατία.

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας κάθε χρόνο για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα στην επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου. Ας σας βοηθήσουμε να βρείτε μια συμφωνία για την επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου σας και να δείτε την υψηλή βαθμολογία πελατών μας στο reviewcenter.com

Ζαντάρ Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Προσφέρουμε σύγκριση των τιμών όλων των προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ζαντάρ αλλά επιλέγετε την ενοικίαση αυτοκινήτου με βάση την τιμή, την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και την επιλογή στόλου.

Ζαντάρ Κροατία Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ζαντάρ - Επιλέξτε τη θέση σας στο κουτί

Αεροδρόμιο
 • Ζαντάρ - αεροδρόμιο Ενοικίαση αυτοκινήτων [ZAD]
  Σιδηροδρομικός σταθμός
  • Ζαντάε - σιδηροδρομικό σταθμό Ενοικίαση αυτοκινήτων
   Λιμάνι
   • Ζαντάε - λιμάνι Ενοικίαση αυτοκινήτων
    Πόλη
    • Ζαντάε - Hotel παράδοσης Ενοικίαση αυτοκινήτων
    • Ζαντάε - Κεντρικός Σταθμός Λεωοφορείων Ενοικίαση αυτοκινήτων
    • Κέντρο - του Zadar Ενοικίαση αυτοκινήτων

    Ζαντάρ Πληροφορίες Ενοικίασης &Ταξιδιού

    Συσκευές ηλεκτρονικής χρέωσης στην Ζαντάρ
    Οι δρόμοι διοδίων είναι πολύ συνηθισμένοι σε πολλές χώρες. Μπορείτε να τους πληρώσετε με μετρητά ή πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες. Μερικές φορές οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων προσφέρουν ηλεκτρονικές συσκευές τηλεδιοδίων προκειμένου να πραγματοποιούν αυτόματα ηλεκτρονικές πληρωμές με την πιστωτική σας κάρτα. Αυτός είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος διέλευσης οποιουδήποτε φραγμού τηλεφώνου. Ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης για να δείτε αν αυτό προσφέρεται.

    Πού μπορώ να πάω με το νοικιασμένο αυτοκίνητό μου
    Είστε ελεύθεροι να οδηγείτε οπουδήποτε θέλετε με το νοικιασμένο αυτοκίνητό σας εφόσον τηρείτε τους τοπικούς κανόνες / νόμους κυκλοφορίας. Να είστε υπεύθυνος οδηγός και να μην επιταχύνετε με το νοικιασμένο αυτοκίνητό σας. Αυτό μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως τα εισιτήρια με ταχύτητα ή ακόμα και τα ατυχήματα.Λάβετε υπόψη ότι δεν επιτρέπεται σε όλες τις εταιρείες ενοικίασης να μεταφέρουν τα αυτοκίνητά τους σε πλοίο. Ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης για να δείτε αν υπάρχουν περιορισμοί.

    Πετάξτε και οδηγήστε
    Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για ταξίδια αναψυχής. στο αεροδρόμιο μπορείτε να ξεκινήσετε το μίσθωμα σας μόλις βγείτε από το αεροπλάνο. Έχουμε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για τις καλύτερες τιμές.

    Υποχρεωτικά έγγραφα για ενοικίαση αυτοκινήτου
    Για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, πρέπει να έχετε άδεια οδήγησης τουλάχιστον για ένα έτος, έγκυρη ταυτότητα ή διαβατήριο και πιστωτική κάρτα στο όνομα του κύριου οδηγού. Ορισμένες τοποθεσίες απαιτούν επίσης διεθνή άδεια οδήγησης. Ελέγξτε τον τοπικό αστυνομικό σας σταθμό ή το γραφείο κυκλοφορίας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης μιας άδειας οδήγησης International.

    Δημοφιλείς προορισμοί
    Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ζαντάρ είναι εύκολη. Μπορείτε να μάθετε ποιος έχει τα καλύτερα ποσοστά στην ιστοσελίδα μας. Ένα αυτοκίνητο μόνο για εσάς ή όταν ταξιδεύετε με 6 άτομα, υπάρχει πάντα το σωστό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για εσάς.

    Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

    Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Ζαντάρ Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο 9.41 με βάση τις αξιολογήσεις 17.

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr Michael Borre
    Croatia Modus Rent Servis

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    4

    July 11, 2015

    Σημάδια

    Δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε το γραφείο σας στο αεροδρόμιο.rnΣας προτείνουμε καλύτερες πινακίδες για να βοηθήσετε τους πελάτες.rnΌλα τα άλλα ήταν τέλεια!rnΠολύ ωραίο να μιλήσετε!

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Ms Susana
    Croatia Avant Car

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    4

    June 25, 2015

    Εξαιρετική! Μία μικρή λεπτομέρεια ...

    Καλό απόγευμα,rnrnΣυνολικά η εμπειρία μου ήταν μεγάλη! Το αγόρασε το αυτοκίνητο και όλοι ήταν πολύ ωραίο και εξυπηρετικό στο avant car.rnΤο μόνο που σκέφτομαι να αλλάξω στις συνήθεις διαδικασίες τους ήταν το γεγονός ότι η τελική τιμή που σκέφτηκα ότι επρόκειτο να πληρώσω δεν ήταν στην πραγματικότητα η τελική τιμή επειδή δεν συμπεριλήφθηκε η ασφάλιση. Το καλό που δεν ήταν ακριβό, αλλά για τους πελάτες που θέλουν να νοικιάσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να είναι μια τέτοια όχι ωραία έκπληξη!

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr Christian
    Right Cars

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    5

    June 20, 2015

    Εξοχος!

    Όλα ήταν τέλεια. Δεν υπήρχε ουρά και το προσωπικό του rentalcargeoup ήταν ήδη ζευγάρι για μας στο αεροδρόμιο, ήταν πάντα ωραία!rnΗ τιμή και το αυτοκίνητο ήταν επίσης εντάξει.

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr Jean-Pierre
    Europcar

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    5

    June 16, 2015

    Nex αυτοκίνητο!

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr Jeroen
    Sixts

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    4

    June 01, 2015

    Ποιότητα, φθηνή, καλή εξυπηρέτηση

    Πολύ φιλική βοήθεια από νέους υπαλλήλους στο αεροδρόμιο του zadar. Αποτελεσματικά, αξιόπιστα, άριστα ποιοτικά αυτοκίνητα και πολύ ανταγωνιστική τιμή! Υποθέτω μόνο / ειδικά κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής;

    Το Rentalcargroup.gr είναι μέρος της ECOMMERCE GROUP NV., Μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες με γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες   Καταχωρημένος Τόπος Επιχειρήσεων: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Κουρασάο, Ολλανδικές Αντίλλες