Ενοικίαση αυτοκινήτων Ντουμπρόβνικ

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;
 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 692

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 679

Ντουμπρόβνικ Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ντουμπρόβνικ | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Ντουμπρόβνικ, Κροατία

Το Rentcargroup προσφέρει σύγκριση τιμών όλων των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Ντουμπρόβνικ, Κροατία. Γιατί ξοδεύουμε ώρες για έρευνα, ενώ σας παρουσιάζουμε τους συντελεστές, τους όρους ενοικίασης αυτοκινήτων και ενοικίασης αυτοκινήτων από όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ντουμπρόβνικ, Κροατία.

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας κάθε χρόνο για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα στην επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου. Ας σας βοηθήσουμε να βρείτε μια συμφωνία για την επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου σας και να δείτε την υψηλή βαθμολογία πελατών μας στο reviewcenter.com

Ντουμπρόβνικ Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Προσφέρουμε σύγκριση των τιμών όλων των προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ντουμπρόβνικ αλλά επιλέγετε την ενοικίαση αυτοκινήτου με βάση την τιμή, την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και την επιλογή στόλου.

Ντουμπρόβνικ Κροατία Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ντουμπρόβνικ - Επιλέξτε τη θέση σας στο κουτί

Αεροδρόμιο
 • Ντουμπρόβνικ - αεροδρόμιο Ενοικίαση αυτοκινήτων [DBV]
  Λιμάνι
  • Dubrovnik - Port Ενοικίαση αυτοκινήτων
   Πόλη
   • Κέντρο - του Ντουμπρόβνικ Ενοικίαση αυτοκινήτων

    Ντουμπρόβνικ Πληροφορίες Ενοικίασης &Ταξιδιού

    Συσκευές ηλεκτρονικής χρέωσης στην Ντουμπρόβνικ
    Οι δρόμοι διοδίων είναι πολύ συνηθισμένοι σε πολλές χώρες. Μπορείτε να τους πληρώσετε με μετρητά ή πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες. Μερικές φορές οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων προσφέρουν ηλεκτρονικές συσκευές τηλεδιοδίων προκειμένου να πραγματοποιούν αυτόματα ηλεκτρονικές πληρωμές με την πιστωτική σας κάρτα. Αυτός είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος διέλευσης οποιουδήποτε φραγμού τηλεφώνου. Ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης για να δείτε αν αυτό προσφέρεται.

    Οδηγώντας το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο σε Ντουμπρόβνικ
    Η οδήγηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας στο Ντουμπρόβνικ είναι ένας άνετος τρόπος να ταξιδέψετε στον προορισμό σας.Δεν εξαρτάτε από οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα λεωφορείων / τρένων, που σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο για να περάσετε στον προορισμό σας. Δείτε την ιστοσελίδα μας για ανταγωνιστικές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου.

    Μπορώ να πάρω το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο αφού κλείσει η εταιρεία ενοικίασης;
    Οι περισσότερες τοποθεσίες επιτρέπουν την ανάληψη ή απόρριψη μετά τις ώρες γραφείου, αλλά έχει ως επί το πλείστον επιπλέον χρέωση. Ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης για να μάθετε πόσο ακριβώς είναι το πρόσθετο τέλος.

    Πετώντας συχνά;
    Οι άνθρωποι που πετούν πολύ, συχνά νοικιάζουν ένα αυτοκίνητο για να φτάσουν στον προορισμό τους. Με αυτό τον τρόπο δεν εξαρτάτε από τα λεωφορεία ή τα τρένα και μπορείτε ελεύθερα να μετακινηθείτε όπου θέλετε. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για ανταγωνιστικές τιμές ενοικίασης.

    Δεν χρεώνεται καμία χρέωση πιστωτικής κάρτας για ακύρωση σε Ντουμπρόβνικ
    Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας έως 7 ημέρες μετά την κράτηση. Εάν η εκμίσθωση σας ξεκινάει σε λιγότερο από 7 ημέρες, μπορείτε να ακυρώσετε δωρεάν μέχρι 48 ώρες πριν ξεκινήσει η εκμίσθωση.Δεν χρεώνουμε καμία χρέωση πιστωτικής κάρτας ή κράτησης.

    Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

    Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Ντουμπρόβνικ Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο 8.82 με βάση τις αξιολογήσεις 22.

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mrs Maria Rosa
    CarTrawler

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    5

    July 24, 2016

    Καλή εξυπηρέτηση. Η προσοχή από το ΣΕΠ

    Κανένα σχόλιο

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr anthony
    CarTrawler

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    5

    July 09, 2016

    Χωρίς προβλήματα

    Το προσωπικό ήταν υπέροχο. Η παραλαβή και η απόθεση πραγματοποιήθηκαν σε λιγότερο από 5 λεπτά. Το αυτοκίνητο ήταν καθαρό και έτρεξε υπέροχα. Θα τους ξανά.

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr Arne
    Croatia Hertz

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    5

    June 29, 2016

    Χωρίς ταλαιπωρία

    Όσο ομαλή θα μπορούσε να είναι.

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr IMAD
    Sixts

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    4

    May 09, 2016

    Καλή εμπειρία

    Sixt καλύτερα τον εαυτό σας

    Κριτική από:
    Εταιρία:

    Mr GUY
    Croatia Fleet Rent A Car

    Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

    ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

    4

    May 07, 2016

    πολύ καλή εμπειρία με το στόλο της Κρο

    Έκθεση καλής ποιότητας εξυπηρέτησης © / τιμής. Μόνο inconvà © αρνηθεί τη γλώσσα.rnκανείς μιλώντας français σε l «το γραφείο » s αεροδρόμιο, καταλαβαίνουμε καλά «s στην αγγλική γλώσσα είναι απαραίτητη?

    Το Rentalcargroup.gr είναι μέρος της ECOMMERCE GROUP NV., Μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες με γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες   Καταχωρημένος Τόπος Επιχειρήσεων: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Κουρασάο, Ολλανδικές Αντίλλες