Ουγγαρία ενοικίαση αυτοκινήτων

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;

 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 692

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 679

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ουγγαρία | Βρείτε φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ουγγαρία

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ουγγαρία | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων παρόχων ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή Ουγγαρία

Το Rentcargroup, ένας ανεξάρτητος διαμεσολαβητής ενοικίασης αυτοκινήτων σε απευθείας σύνδεση, σας προσφέρει μειωμένες τιμές σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της Ουγγαρία. Μπορείτε να βρείτε από μικρής οικονομίας ενοικίαση αυτοκινήτων σε αυτοκίνητα πολυτελείας. Επιχειρήσεις ή αναψυχή, έχουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου που αναζητάτε στην Ουγγαρία.

Η διαδικασία κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων είναι εύκολη, γρήγορη και ασφαλής. Ξεκινήστε συμπληρώνοντας τα στοιχεία ταξιδιού σας στο απόσπασμα στα αριστερά και λάβετε μια σύγκριση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ουγγαρία. Μίσθωση αυτοκινήτου και απόλαυση - ταξίδια - ανακαλύψτε την Ουγγαρία.

Ουγγαρία Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Εύκολη online σύγκριση τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων όλων των μεγάλων προμηθευτών στην Ουγγαρία. Ας κάνουμε όλη τη δουλειά για σας και να συγκρίνετε όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και τα ποσοστά.

Ουγγαρία Ουγγαρία Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Ουγγαρία Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο 9.56 με βάση τις αξιολογήσεις 4.

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr daniel
Hungary FOX

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

May 08, 2015

Φανταστικός

Καλές υπηρεσίες, πολύ καλό αυτοκίνητο και το καλύτερο σημείο για εμάς ήταν η τιμή.rnrnΕίμαστε περισσότερο χαρούμενοι !!

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr mordechai
Sixts

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

4

April 12, 2015

Δεν είχα το σωστό αυτοκίνητο όπως μου διέταξε

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Peter
Hungary FOX

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

April 04, 2015

Μεγάλη εξυπηρέτηση

Η online διαδικασία κράτησης ήταν απλή και μας έδωσε μια καλή υπηρεσία αξίας. Η ουγγρική εταιρεία ήταν φανταστική, πραγματικά εξυπηρετική και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Συνιστάται ιδιαίτερα, ευχαριστώ.

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Petros
Hungary Berelek

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

4

October 14, 2014

χρήματα

Το όνομά μου Πέτρος ΜικελιανόςrnΡωσία voronezh πόληrnΗ εταιρεία σας δεν επέστρεψε 850 ευρώ για το λογαριασμόrnΜετά την επιστροφή του αυτοκινήτου, αντλήθηκαν 50 ευρώ από τον λογαριασμόrnΓιατί?rnΠεριμένω για εξηγήσειςrntkdvrn@mail.ru

Το Rentalcargroup.gr είναι μέρος της ECOMMERCE GROUP NV., Μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες με γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες   Καταχωρημένος Τόπος Επιχειρήσεων: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Κουρασάο, Ολλανδικές Αντίλλες