Ενοικίαση αυτοκινήτων Φάρο

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;
 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 692

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 679

Φάρο Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Φάρο | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Φάρο, Πορτογαλία

Το Rentcargroup προσφέρει σύγκριση τιμών όλων των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Φάρο, Πορτογαλία. Γιατί ξοδεύουμε ώρες για έρευνα, ενώ σας παρουσιάζουμε τους συντελεστές, τους όρους ενοικίασης αυτοκινήτων και ενοικίασης αυτοκινήτων από όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Φάρο, Πορτογαλία.

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας κάθε χρόνο για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα στην επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου. Ας σας βοηθήσουμε να βρείτε μια συμφωνία για την επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου σας και να δείτε την υψηλή βαθμολογία πελατών μας στο reviewcenter.com

Φάρο Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Προσφέρουμε σύγκριση των τιμών όλων των προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στην Φάρο αλλά επιλέγετε την ενοικίαση αυτοκινήτου με βάση την τιμή, την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και την επιλογή στόλου.

Φάρο Πορτογαλία Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Φάρο - Επιλέξτε τη θέση σας στο κουτί

Αεροδρόμιο
 • Αεροδρόμιο - του Φάρο Ενοικίαση αυτοκινήτων [FAO]
  Πόλη
  • Faro - Montenegro Ενοικίαση αυτοκινήτων
  • Κέντρο - της πόλης Φάρο Ενοικίαση αυτοκινήτων
  • Φάρο - Gambelas Ενοικίαση αυτοκινήτων

  Φάρο Πληροφορίες Ενοικίασης &Ταξιδιού

  Ενοικιάσεις αυτοκινήτων για οικογένειες
  Εάν επιλέξετε να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας δεν θέλετε να καταλήξετε με ένα μικρό αυτοκίνητο γεμάτο με τις αποσκευές σας. Ίσως είναι πιο άνετο για όλους να νοικιάσουν ένα ελαφρώς μεγαλύτερο αυτοκίνητο για να χωρέσουν όλες τις αποσκευές σας και να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε παιδικό κάθισμα / παιδικό κάθισμα / ενισχυτές για καλύτερη προστασία.

  Φάρο ενοίκια
  Το Rentcargroup συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης για Φάρο. Δεδομένου ότι εργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, η ποιότητα των αυτοκινήτων είναι εγγυημένη. Έτσι παίρνετε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου.

  Ενοικιάσεις αυτοκινήτων για ειδικές περιστάσεις
  Ταξιδεύοντας σε μια σύμβαση εργασίας ή απλά επισκέπτοντας τη γιαγιά σας; Προσφέρουμε πολλούς διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων στην ιστοσελίδα μας. Από μικρά οικονομικά αυτοκίνητα μέχρι 9 μεγάλα καθίσματα.Υπάρχει ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για κάθε περίσταση. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για τις καλύτερες τιμές.

  Περιορισμοί μίσθωσης αυτοκινήτων στην Φάρο
  Εκτός του δρόμου, στους πάγους, τα μη βυθισμένα ποτάμια και / ή ρέματα είναι εκτός ορίων με ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο. Ακόμη και με ένα αυτοκίνητο 4x4. Συμβουλευτείτε την τοπική εταιρεία ενοικίασης εάν υπάρχουν περιορισμοί.

  Πού να σταθμεύσετε το νοικιασμένο αυτοκίνητό σας στο Φάρο
  Σας συμβουλεύουμε να σταθμεύσετε το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο σε ασφαλές μέρος όπως π.χ. ένα γκαράζ. Αυτό είναι ασφαλέστερο για εσάς και το νοικιασμένο αυτοκίνητό σας. Μερικές φορές υπάρχει η δυνατότητα να σταθμεύσετε το νοικιασμένο αυτοκίνητό σας στα περίχωρα της πόλης ή και να ταξιδέψετε από εκεί με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αυτό θα σας εξοικονομήσει το ακριβό κόστος στάθμευσης στο κέντρο της πόλης.

  Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

  Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Φάρο Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο 9.07 με βάση τις αξιολογήσεις 45.

  Κριτική από:
  Εταιρία:

  Mr robert
  Portugal Av RentaCar

  Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

  ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

  4

  April 01, 2017

  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ

  Κριτική από:
  Εταιρία:

  Mr Michel
  Airauto

  Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

  ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

  5

  March 29, 2017

  Companyâ © © ενοικίασης καλοκαίρι στην κο

  © efficacitÃ, ταχύτητα ©, © απλότητα, καλοσύνη.

  Κριτική από:
  Εταιρία:

  Mr Harrie
  Portugal Av RentaCar

  Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

  ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

  5

  March 29, 2017

  Κρίμα που το πρώτο αυτοκίνητο, το fiat punto εκεί, πρέπει να πάει από τη manta rota στο faro.rnΤότε ομαλά

  Κριτική από:
  Εταιρία:

  Mr Brian
  CarTrawler

  Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

  ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

  4

  February 24, 2017

  Φόρος αεροδρομίου

  Η ενοικίαση αυτοκινήτου discovery προσπάθησε πολύ σκληρά να βγάλει 50 ευρώ από εμένα ως αερολιμενικό φόρο. Το κεφάλι πριν από μένα κατέβαλε αυτό. Το κουπόνι μου δήλωσε με σαφήνεια ότι αυτό καλύφθηκε από την ενοικίαση και ως πολύ τακτικό ενοικιαστή ενοικίασης αυτοκινήτων στάθηκα στο έδαφός μου και τελικά υποχώρησαν. Η ανησυχία μου είναι ότι πολλοί δεν θα το κάνουν. Δεν έχω ακούσει ποτέ για ένα φόρο ενοικίασης αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο πριν και σε 50 ευρώ αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό δεδομένης της αξίας της πραγματικής μίσθωσης που ήταν μόνο 51 ευρώ. Η τιμή ήταν μεγάλη, όπως ήταν το χαρτί και το αυτοκίνητο εξαιρετικό τόσο πολύ χαρούμενος. Ακριβώς ανησυχώ τώρα τώρα για πρόσθετους φόρους και αμοιβές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων προσπαθούν να χρεώσουν κατά την άφιξη. Είναι ένα πλήρες σχίσιμο.

  Κριτική από:
  Εταιρία:

  Mr ERIC
  Sixts

  Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

  ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

  5

  February 23, 2017

  Σχεδόν τέλειο

  Για μια μακροχρόνια διαμονή στην Πορτογαλία, η τιμή είναι χαμηλή, όπως έχει προγραμματιστεί στην ιστοσελίδα, το αυτοκίνητο είναι ολοκαίνουργιο και το προσωπικό της εταιρείας είναι πολύ χρήσιμο.rnΗ απαλλαγή από ζημιές είναι η χαμηλότερη από τις συνολικές εταιρείες, καθώς και η προσοχή. Το γραφείο βρίσκεται μέσα στο αεροδρόμιο.rnΤι άλλο ?

  Το Rentalcargroup.gr είναι μέρος της ECOMMERCE GROUP NV., Μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες με γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες   Καταχωρημένος Τόπος Επιχειρήσεων: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Κουρασάο, Ολλανδικές Αντίλλες