Σερβία ενοικίαση αυτοκινήτων

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;

 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 692

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 679

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σερβία | Βρείτε φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου στο Σερβία

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σερβία | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων παρόχων ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή Σερβία

Το Rentcargroup, ένας ανεξάρτητος διαμεσολαβητής ενοικίασης αυτοκινήτων σε απευθείας σύνδεση, σας προσφέρει μειωμένες τιμές σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της Σερβία. Μπορείτε να βρείτε από μικρής οικονομίας ενοικίαση αυτοκινήτων σε αυτοκίνητα πολυτελείας. Επιχειρήσεις ή αναψυχή, έχουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου που αναζητάτε στην Σερβία.

Η διαδικασία κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων είναι εύκολη, γρήγορη και ασφαλής. Ξεκινήστε συμπληρώνοντας τα στοιχεία ταξιδιού σας στο απόσπασμα στα αριστερά και λάβετε μια σύγκριση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Σερβία. Μίσθωση αυτοκινήτου και απόλαυση - ταξίδια - ανακαλύψτε την Σερβία.

Σερβία Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Εύκολη online σύγκριση τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων όλων των μεγάλων προμηθευτών στην Σερβία. Ας κάνουμε όλη τη δουλειά για σας και να συγκρίνετε όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και τα ποσοστά.

Σερβία Σερβία Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή Σερβία

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Σερβία Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο 8.67 με βάση τις αξιολογήσεις 4.

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Pavel
Serbia Hertz

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

September 22, 2014

Ικανοποιημένοι με το αυτοκίνητο και τ

Θα ενοικιάσει αυτοκίνητο μόνο από την ίδια εταιρεία ..

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Andrey
Serbia Budget

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

4

September 20, 2014

Η κράτηση δεν πραγματοποιήθηκε στο γρ

Η κράτησή μου δεν ήταν στο γραφείο προϋπολογισμού στο Αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.rnΓια να αντιμετωπίσετε το ζήτημα που απαιτείται για να καλέσετε την περιαγωγή στο rentalcargroup

Κριτική από:
Εταιρία:

Mr Vukan
Serbia Budget

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

4

September 11, 2014

Βουκάν, Μελβούρνη

O / όλα καλά, η επιβεβαίωση μπορεί να είναι ταχύτερη, ο Σερβικός Προϋπολογισμός θα μπορούσε να έχει περισσότερα στελέχη για να αντιμετωπίσει τη βιασύνη των πελατών. Το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και καθαρό, σίγουρα θα το χρησιμοποιήσει ξανά και θα το συστήσει σε άλλους.

Κριτική από:
Εταιρία:

Ms Alice
Europcar

Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

5

August 23, 2014

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - μεγάλη εμπει

Το προσωπικό της europcar ήταν φιλικό και εξυπηρετικό. Ο ιστότοπος ήταν εύκολος στην πλοήγηση και έγινε για διακοπές χωρίς προβλήματα.

Το Rentalcargroup.gr είναι μέρος της ECOMMERCE GROUP NV., Μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες με γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες   Καταχωρημένος Τόπος Επιχειρήσεων: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Κουρασάο, Ολλανδικές Αντίλλες