Ενοικίαση αυτοκινήτων Κίνγκστον

Πού θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;
 Διαφορετική τοποθεσία ή χώρα;
Αφιξη:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

βάσει αναθεωρήσεων 179

4.2 / 5

         

βάσει αναθεωρήσεων 633

Κίνγκστον Ενοικίαση αυτοκινήτων

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κίνγκστον | Συγκρίνετε τα ποσοστά όλων των μεγάλων προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Κίνγκστον, Τζαμάικα

Το Rentcargroup προσφέρει σύγκριση τιμών όλων των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στις Κίνγκστον, Τζαμάικα. Γιατί ξοδεύουμε ώρες για έρευνα, ενώ σας παρουσιάζουμε τους συντελεστές, τους όρους ενοικίασης αυτοκινήτων και ενοικίασης αυτοκινήτων από όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κίνγκστον, Τζαμάικα.

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας κάθε χρόνο για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα στην επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου. Ας σας βοηθήσουμε να βρείτε μια συμφωνία για την επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου σας και να δείτε την υψηλή βαθμολογία πελατών μας στο reviewcenter.com

Κίνγκστον Σύγκριση ενοικίασης αυτοκινήτων | Προσφέρουμε σύγκριση των τιμών όλων των προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κίνγκστον αλλά επιλέγετε την ενοικίαση αυτοκινήτου με βάση την τιμή, την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και την επιλογή στόλου.

Κίνγκστον Τζαμάικα Συνεργάτες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Κίνγκστον - Επιλέξτε τη θέση σας στο κουτί

Αεροδρόμιο
 • Κίνγκστον - αερολιμένα του Norman Manley Ενοικίαση αυτοκινήτων [KIN]
  Hotel Delivery
  • Κίνγκστον - Hotel παράδοσης Ενοικίαση αυτοκινήτων
   Πόλη
   • Tinson - Pen Αεροδρόμιο Ενοικίαση αυτοκινήτων
   • Κέντρο - του Κίνγκστον Ενοικίαση αυτοκινήτων

   Κίνγκστον Πληροφορίες Ενοικίασης &Ταξιδιού

   Ποια ασφάλεια έχει το νοικιασμένο αυτοκίνητό μου;
   Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα έχουν ως επί το πλείστον μια τυποποιημένη ασφάλιση που περιλαμβάνεται στην τιμή μίσθωσης και μερικές φορές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων προσφέρουν τρόπους για να μειώσουν το πλεόνασμα / εκπίπτουν.Ελέγξτε τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης για να δείτε εάν προσφέρεται πλήρες πακέτο πλήρους προστασίας / πλήρους κάλυψης και ποια ακριβώς είναι η πρόσθετη χρέωση για αυτό.

   Γιατί να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο;
   Η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση αν χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο με πολύ χώρο ή αν θέλετε ένα ταξί για τις διακοπές σας. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για ανταγωνιστικές τιμές ενοικίασης και βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους λεπτομερείς όρους ενοικίασης.

   Επιλογή του σωστού αυτοκινήτου στην Κίνγκστον
   Υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα ενοικίασης στο Κίνγκστον. Από φθηνά Mini ή Οικονομικά αυτοκίνητα έως Exclusive ή Minivans, θα υπάρχει πάντα ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για εσάς.Χρησιμοποιήστε το φίλτρο μας αν έχετε ειδικές απαιτήσεις για το αυτοκίνητό σας, όπως εγγυημένα αυτοκίνητα ντίζελ ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

   Ενοικιάσεις αυτοκινήτων για οικογένειες
   Εάν επιλέξετε να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας δεν θέλετε να καταλήξετε με ένα μικρό αυτοκίνητο γεμάτο με τις αποσκευές σας. Ίσως είναι πιο άνετο για όλους να νοικιάσουν ένα ελαφρώς μεγαλύτερο αυτοκίνητο για να χωρέσουν όλες τις αποσκευές σας και να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε παιδικό κάθισμα / παιδικό κάθισμα / ενισχυτές για καλύτερη προστασία.

   Ενοικιάσεις αυτοκινήτων για ειδικές περιστάσεις
   Ταξιδεύοντας σε μια σύμβαση εργασίας ή απλά επισκέπτοντας τη γιαγιά σας; Προσφέρουμε πολλούς διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων στην ιστοσελίδα μας. Από μικρά οικονομικά αυτοκίνητα μέχρι 9 μεγάλα καθίσματα.Υπάρχει ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για κάθε περίσταση. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για τις καλύτερες τιμές.

   Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

   Δείτε παρακάτω τις τελευταίες 5 κριτικές πελατών. Οι πελάτες μας βαθμολόγησαν την Κίνγκστον Ενοικίαση αυτοκινήτου με μέσο όρο 9.22 με βάση τις αξιολογήσεις 18.

   Κριτική από:
   Εταιρία:

   Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

   ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

   5

   Εξαιρετική εξυπηρέτηση!

   Πήρα ακριβώς το αυτοκίνητο που είχα κλείσει (toyota yaris sedan), το οποίο ήταν εξαιρετικό για αυτό που χρειαζόμασταν. Γρήγορη και πολύ επαγγελματική εξυπηρέτηση. Προσωπικό πολύ φιλικό. Σε πολύ καλή τιμή, καταβάλαμε 548 usd + φόρο για 15 ημέρες.

   Κριτική από:
   Εταιρία:

   Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

   ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

   5

   Η χρήση της ομάδας ενοικίασης αυτοκινήτων για την κράτηση αυτοκινήτου στο kingston έκανε τη διαδικασία εύκολη. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι εταιρείες ενοικίασης συχνά χρεώνουν ασφάλιστρα υψηλότερα από αυτά που διαφημίζονται. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για να μην πληρώσετε επιπλέον.

   Κριτική από:
   Εταιρία:

   Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

   ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

   5

   Το όχημα ήταν λίγο παλιό, εκτός από ότι όλα ήταν και πάλι μεγάλα.

   Κριτική από:
   Εταιρία:

   Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

   ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

   5

   Ομαλός χειριστής

   Η συνολική εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική. Επαγγελματική και φιλική ομάδα στο αεροδρόμιο και στα γραφεία half tree tree.rnΘα συνιστούσατε τη λήψη ολοκληρωμένης ασφαλιστικής κάλυψης για ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

   Κριτική από:
   Εταιρία:

   Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου:

   ΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπησηΑνασκόπηση

   4

   Το check out πήρε πολύχρωμο και ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Ήμουν εκεί για τουλάχιστον μία ώρα. Έπρεπε να καλέσω ένα κεφάλαιο ένα στις ΗΠΑ για να τους επαληθεύσει ότι η πιστωτική μου κάρτα θα κάλυπτε το ποσό κατάθεσης. Παρόλο που πρόκειται για μια visa. Είπαν ότι η visa δεν εργάζεται πάντα γι 'αυτούς.

   Το Rentalcargroup.gr είναι μέρος της ECOMMERCE GROUP NV., Μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στις Ολλανδικές Αντίλλες με γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες   Καταχωρημένος Τόπος Επιχειρήσεων: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Κουρασάο, Ολλανδικές Αντίλλες